Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Przyjaciele,
Z radością informuję, że swoją działalność rozpoczął Avas e Cuqrië - jako pierwsza pełnoprawna gazeta w Republice. Mam nadzieję, że będzie dostarczać wam wiarygodnych informacji o kraju i zagranicy.
Zapraszam!
Przyjaciele,
Jeżeli ktoś spośród Was jest zainteresowany współpracą i publikowaniem w Głosie Kukrii to zapraszam do kontaktu przez prywatną wiadomość.
Informuję także, że "Głos" trafił już na Planetę Mikronacji. Jak uchwalimy wygląd flagi państwowej, to zgłoszę do administracji prośbę o jej umieszczenie w formie miniaturki, tak żeby nasze artykuły były prawidłowo oznakowane.
Witam,
Zapraszam do lektury poniższych artykułów mojego autorstwa:
Kształtowanie się młodego państwa
Historia islamu w Kukrii, część pierwsza – zręby i upadek
Pozdrawiam!
Bardzo dobre artykuły, panie Singh
Chciałbym zgłosić się do pisania artykułów, myślę że trochę surmijskiego głosu nie zaszkodzi
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
Mniejszość Surmijska
Niezależny kandydat do Zgromadzenia Ludowego z listy Partii Wiary
Ponieważ trochę zaniedbałem wrzucanie tu informacji o nowych artykułach, wrzucę teraz te, których tu zabrakło:
Niepodległość Kukrii jest faktem nieodwoływalnym - polemika z artykułem archonta Demokracji Surmenii
Kukria uchwaliła konstytucję! - artykuł o uchwalonej Konstytucji Kukrii
Nowe organizacje na straży Wiary - relacja z powstania dwóch formacji paramilitarnych
Ochotnicza Gwardia Narodowa sformowana! - dzisiejszy artykuł o sformowaniu i organizacji OGN
Zachęcam do lektury!
Wiadomość dodana po 13 min 01 s:
Dodam też, że nadal czekam na ewentualnych współpracowników - miałem wstępny kontakt i porozumienie z dwiema osobami, ale ostatecznie nic na razie z tego nie wyszło
Już zgłosiłem artykuł do Głosu
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
Mniejszość Surmijska
Niezależny kandydat do Zgromadzenia Ludowego z listy Partii Wiary
Właśnie został opublikowany - Lokalna społeczność w obronie granic, zachęcam wszystkich do lektury
Dodam też, że nadal czekam na ewentualnych współpracowników - miałem wstępny kontakt i porozumienie z dwiema osobami, ale ostatecznie nic na razie z tego nie wyszło
Nie zapomniałam o panu. Po prostu w pracy realnej mam urwanie głowy
(-) babcia Imelda
U progu wyborów - nieskromny tekst nt. trwającej kampanii wyborczej.
Wiadomość dodana po 1 h 14 min 20 s:
W szczególności - czego zapomniałem tutaj zaznaczyć - zachęcam do udziału w ankiecie wyborczej!
Przeczytałem oddałem głos, ciekawe jakie sa wyniki!
Martin Amanullah z Lufhy
Członek Partii Wiary
لا إله إلا الله محمد رسول الله وعلي ولي الله
Ankieta potrwa do środy albo czwartku, wtedy też opublikuję wyniki.
Informacyjnie - dziś opublikowałem kolejną część historii islamu w Głosie.
Informacyjnie - dziś opublikowałem kolejną część historii islamu w Głosie.
Dużo naprawdę interesujących rzeczy. Czekam na artykuł o nawróceniu Kukriów.
على نشار
Ostatni artykuł ciekawy, ale czekałem na jakiś artykuł o wyborach No i nie poznaliśmy wyników sondy przed wyborami a to szkoda. Ciekawe czy były podobne
Martin Amanullah z Lufhy
Członek Partii Wiary
لا إله إلا الله محمد رسول الله وعلي ولي الله
Strony: 1