Nie jesteś zalogowany na forum.
Szanowni Państwo,
Chciałabym poinformować, że różnych powodów, głównie prywatnych, że rezygnuję z działalności politycznej. Rozumiem przez to wystąpienie z partii politycznej do której należę - Frontu Narodowo-Konserwatywnego, za współpracę w którym dziękuję panu Nasrallahowi Singhowi. Nie będę także kontynuowała działań w ramach Stronnictwa Albijskiego, które było cześcią Frontu. Nie wykluczam jednak, że będę się ubiegała o mandat parlamentarny jako przedstawicielka mniejszości albijskiej. Pozostanę jednak bezpartyjna.
Może być mnie w Kukrii trochę mniej, ale proszę nie traktować tego jako zapowiedzi odejścia czy coś takiego ;-)
Może być mnie w Kukrii trochę mniej, ale proszę nie traktować tego jako zapowiedzi odejścia czy coś takiego ;-)
To dobrze, bo już się bałam, że zostanę sama, a z samymi chłopami to skaranie boskie! Zapraszam do swojej gospodarki pod Wolor na sernik i herbatę. Niech pani wpada kiedy chce!
(-) babcia Imelda
Jak będzie okazja to wpadnę
Chciałbym serdecznie podziękować za współpracę - choć krótka, to była czysta przyjemność. Życzę Pani powodzenia w dalszych działaniach.