Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Przyjaciele, Członkowie Kukryjskiej Rady Narodowej,
Składam formalny wniosek o nałożenie sankcji na obywatela Demokracji Surmeńskiej pana Nikolaosa Mikisigosa, uznając go za osobę niepożądaną (persona non grata) w Republice Kukrii.
Wyżej wymieniony zajmuje skrajnie nieprzyjazne stanowiska wobec Republiki Kukrii, które mogą zaszkodzić kukryjsko-surmeńskim relacjom. Mam nieprzyjemność zacytować fragment publicznej wypowiedzi wyżej wymienionego na temat Republiki Kukrii:
"Kukria to nie państwo to bakteria, którą zwalczę. Masońska agentura, która rozbija wartości na Orientyce zainfekowała Surmenię. Smutne, gorzkie, prawdziwe. (...) PRECZ Z KUKRIĄ!"
Wobec tego wnioskuję o objęcie wyżej wymienionego zakazem wstępu na terytorium Republiki Kukrii, a w przyszłości o dalsze ignorowanie wyżej wymienionego przez rząd kukryjski.
Ufam, że Rada potraktuje sprawę priorytetowo.
على نشار
Przyjaciele,
Sytuacja jest chyba oczywista. Osobnik ten jest wrogiem Kukrii i jej narodu. Myślę, że po nawiązaniu stosunków z Surmenią powinniśmy rozważyć sposób aby pociągnąć go do odpowiedzialności przed sądem Surmenii. Do tego czasu uznanie go za osobę niepożądaną jest minimum które powinniśmy zrobić.
Również popieram. Choć lepiej by było gdyby takie ustalenie znalazło się gdzieś poza dziennikiem ustaw by nie "nobilitować" tego żałosnego człowieczka...
(–) Mehmet Saraj
Członek Socjalistycznej Partii Kukrii
Jestem za jak najszybszym wyciszeniem tego osobnika... No co za tupet
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
Mniejszość Surmijska
Niezależny kandydat do Zgromadzenia Ludowego z listy Partii Wiary
A ja jestem przeciwna. Byłam w Surmenii i widziałam, że tam nikt tego człowieka nie traktuje poważnie i mało kto zwraca na niego uwagę. Widać, że go to boli. Jeżeli uznamy go za persona non grata w naszym kraju to tylko się ucieszy, że ktoś wreszcie zwrócił na niego uwagę. Zwłaszcza, że on i tak nic nam nie może zrobić, bo nie posiada tam żadnej władzy. A poza tym uważam, że jeżeli ten pan chce do nas przyjechać to niech przyjedzie i na własne oczy przekona się, że jesteśmy wieloetnicznym narodem miłującym pokój.
(-) babcia Imelda
Rodacy,
Poniekąd w temacie. Przytaczam cytat:
Spójrzcie na ten narracyjny debilizm:
http://www.kukria.vhn.pl/viewtopic.php?id=29
Myśmy nigdy tam nie uprawiali ziemi, no czysty kretynizm i kłamstwo.Wydaje mi się, że Trizondal bierze udział w jakiejś międzynarodowej rozgrywce. Kukria już udowodniła, że jej obywatele mimo trwających negocjacji mają wrogie zamiary względem naszego państwa. Dlatego opowiadam się za rezygnacją z dzierżawy. Jestem jednak za tym, aby nasze społeczeństwo kłamcom i faszystom nie zostawiło nic więcej niż na Kukryli istniało do dnia rozpoczęcia dzierżawy. Dlatego postuluję rozebrać infrastrukturę, wysadzić wszelkie zabudowania, pozostawić jedynie port (co wynika z naszej umowy), ale i jego bardzo uprościć. Nie dajmy małpie zegarka. Chyba, że oni zechcą te zabudowania kupić, proponuję zażądać np. 5 mln lt za całość lub równowartość w innej walucie. Uważam, że akcje militarne nie są dobrą narracją, w ogóle nie wiedziałem, że na wyspie stacjonują nasze wojska.
Co myślicie o obywatelu Trizondalu Marcelu Hansie? Czy jego wypowiedź z forum Trizondalu zasługuje na potępienie?
على نشار
Bracie Ali, moim zdaniem powinniśmy zareagować na słowa które padły z ust tej trizondalskiej kolonialnej świni. Rodacy, posłuchajcie co ten brudny pies powiedział na temat fałszywej rebelii hipokrytów na Kukryli: "Jeśli mieszkańcy Kukryli chcą sami stanowić o sobie, nie widzę problemu by ogłosili niepodległość. Myślę, że Trizondal odpowiednie zaplecze technologiczne będzie mógł zapewnić, tak samo jak specjalne linie kredytowe dla młodego państwa. Oczywiście, o ile taka jest wola mieszkańców wyspy." Widać jak na dłoni, że chce zwalczyć Kukrię i nasze prawa poprzez insynuacje i kłamstwa. Zaprawdę, Allah brzydzi się kłamstwem a trizondalskie psy pokazują swą prawdziwą twarz. Będę się modlił do Boga aby koloniści jak najszybciej opuścili nasze ziemie a ich brudne stopy już nigdy więcej nie beszcześciły naszej świętej ziemi.
Ja bym nie uciekał się do takich słów, ale zgodzę się, że Marcel Hans uprawia antykukryjską propagandę opartą na kłamstwie.
[Edit] Swoją drogą, to ile Marcel Hans może mieć lat? Po emocjach i słownictwie celuję w pułap gimnazjalno-licealny.
Ostatnio edytowany przez Mehmet Saraj (2015-09-30 18:34:15)
(–) Mehmet Saraj
Członek Socjalistycznej Partii Kukrii
To jest skandal, by władze Trizondalu planowały cokolwiek wyburzać na terenie suwerennego państwa!
(-) babcia Imelda
To jest skandal, by władze Trizondalu planowały cokolwiek wyburzać na terenie suwerennego państwa!
Tyle w temacie:
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
Mniejszość Surmijska
Niezależny kandydat do Zgromadzenia Ludowego z listy Partii Wiary
Przyjaciele,
Jak widać, pan Hans to typowy socjalista z gatunku imperialnego - który dba o lud, pod warunkiem że to ten należący do własnego podwórka. I byle jego własny dobrobyt nie był zakłócony. Pomysł "demontażu" infrastruktury jest tak absurdalny, że ciężko mi go nawet skomentować. Zdecydowanie zostaną podjęte stosowne działania, aby całkowicie uniemożliwić kradzież choćby ziarenka piasku z Damakpuru przez Trizondalskich rabusiów.
Stop imperializmowi, stop kolonialnemu rabunkowi!
Zdecydowanie zostaną podjęte stosowne działania, aby całkowicie uniemożliwić kradzież choćby ziarenka piasku z Damakpuru przez Trizondalskich rabusiów.
Będę ze wszystkich sił próbował drogą dyplomatyczną powstrzymać prezydenta Trizondalu od uczynienia tegoż, jednak jeżeli Trizondalczycy zaczną ograbiać naszą wyspę, nie będę Brata - jako dowódcy OGN - w czymkolwiek zatrzymywał.
على نشار
Jest to oburzające, mam nadzieję jednak, że władze Trizondalu odetną się wreszcie od tego typu wypowiedzi. A prywatnie, to te osoby niech sobie gadają, będzie wiadomo kogo się wystrzegać.
Strony: 1
Wątek zamknięty