Nie jesteś zalogowany na forum.
Przekazuję wspólne oświadczenie.
Przyjaciele,
Z radością informujemy, że w dniu dzisiejszym doszło do historycznego wydarzenia. Dwie organizacje polityczne, w przeszłości nieraz wrogie, czyli Akcja Narodowo Agrarna oraz Stronnictwo Albijskie zawiązały koalicję, która skutkuje powstaniem Frontu Konserwatywno-Narodowego. Po raz pierwszy w historii Kukrii wieś połączy swoje działania z miastami. Nigdy więcej nienawiści, nigdy więcej wojny. Choć nasze etnosy mogą być różne, nasza narodowość, narodowość kukryjska, jest jedna.
Zachęcamy do dołączania do wielkiego dzieła Frontu Konserwatywno-Narodowego!
/-/ Nasrallah Singh, Akcja Narodowo-Agrarna
/-/ Aisling O'Malley, Stronnictwo Albijskie
Trzy razy hurra dla Frontu Konserwatywno-Narodowego!
Zwracam uwagę, że nie tylko bracia Trochę kobiecej ręki przyda się w polityce, aby trzymać na wodzy męskie emocje ;-)
Chciałam też zaznaczyć, że mój głos będzie reprezentował również mniejszość albijską, która, choć nie tak liczna jak dominujące etnosy Kukryjskie, stanowią pełnoprawnych obywateli naszej republiki - a przynajmniej taką mam nadzieję
Wszystkie mniejszości Kukrii to dla mnie siostry i bracia, bez wzgędu na pochodzenie to moi Rodacy.
(–) Mehmet Saraj
Członek Socjalistycznej Partii Kukrii
Trochę kobiecej ręki przyda się w polityce, aby trzymać na wodzy męskie emocje ;-)
Zgadzam się z tym stwierdzeniem i oczywiście z wielką przyjemnością zapraszam Panią do Kukryjskiej Rady Narodowej!
على نشار
Jeżeli państwo pozwolą, to ja też chciałabym się zgłosić. Nigdy nie byłam w partii, ale na targu plotkują coś o jedności postaw i poglądów, więc chyba powinnam.
(-) babcia Imelda
Jeżeli bliskie są Pani idee konserwatywne i narodowe - to serdecznie zapraszam do dołączenia do FKN
O matulo przenajświętsza, ja się nie znam na tych politykach.
(-) babcia Imelda
babciu Imeldo, jak kobieta z kobietą - jeżeli jesteś za niepodległością Kukrii oraz za tym, aby zachowane były kulturowe tradycje naszego kraju, to odnajdziesz się w naszej Partii
Przyjaciele,
W obliczu deklaracji p. Aisling jestem zmuszony ogłosić, że Front Konserwatywno-Narodowy zostaje rozwiązany. Planuję jednak działać dalej - w najbliższym czasie poinformuję o formie tych działań.
Przyjaciele,
W obliczu deklaracji p. Aisling jestem zmuszony ogłosić, że Front Konserwatywno-Narodowy zostaje rozwiązany. Planuję jednak działać dalej - w najbliższym czasie poinformuję o formie tych działań.
Jeśli bliski jest Panu Islam, a zakładam że tak właśnei jest, to chętnie połączyłbym z Panem siły, by nieść Światło dla Kukrii.