Nie jesteś zalogowany na forum.
Witajcie!
Nazywam się Hadi Hoža i jestem skromnym sługą Allaha. Jako uczony w Szlachetnym Koranie pomagałem gminom muzułmańskim rozsianym po całym kraju. Gdy do mojej wioski dotarła wieść o ogłoszeniu niepodległości, uradowało się moje serce i pospieszyłem do Kamankeszu, ażeby poczynić starania o formalne zorganizowanie społeczności muzułmańskiej w Kukrii.
Za Waszym przyzwoleniem, Bracia, chciałbym objąć urząd Muftiego Kukrii. Aby nieustannie przypominać o Filarach Islamu: wierze w Jednego Boga, modlitwie, czynieniu dobra, przebaczeniu, pomocy biednym, płaceniu jałmużny, poszczeniu i życiu w prostocie.
Witam w Kukrii! W wolnej chwili zapraszam do Wolor, gdzie dostałam ostatnio przydział na ładne mieszkanie z balkonem wychodzącym nad morze. Piekę tam różne ciasta i gotuję kompoty. Każdy gość jest mile widziany!
(-) babcia Imelda
Salam alejkum, Bracie!
Bardzo potrzeba nam duchowego przewodnika, który będzie przypominał nam o prawdziwych wartościach Islamu. Zachęcam do takiej działalności, ze swojej strony oferuję każde wsparcie jakie mogłoby być potrzebne.
Salam alejkum, Bracie!
Bardzo potrzeba nam duchowego przewodnika, który będzie przypominał nam o prawdziwych wartościach Islamu. Zachęcam do takiej działalności, ze swojej strony oferuję każde wsparcie jakie mogłoby być potrzebne.
Dziękuję, Bracie. Pozostańmy w kontakcie.